Още оферти

Лятна прохлада в Родопите! 3 нощувки със закуски за двама или за цялото семейство в хотел "Белажио"

Лятна прохлада в Родопите! 3 нощувки със закуски за двама или за цялото семейство в хотел "Белажио" Лятна прохлада в Родопите! 3 нощувки със закуски за двама или за цялото семейство в хотел "Белажио" Лятна прохлада в Родопите! 3 нощувки със закуски за двама или за цялото семейство в хотел "Белажио" Лятна прохлада в Родопите! 3 нощувки със закуски за двама или за цялото семейство в хотел "Белажио"
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Продадени: 3
Стойност: 120 лв.
Спестяваш: 40.00 лв.
Изтекла оферта!
120 лв. -33%80 лв.

В подножието на Югозападните Родопи ви очакват спокойствие и зеленина, внушително тракийско светилище, слънчеви басейни с минерална вода, къщи с вековна история, съхранени бит и традиции, щедра природа и един от малкото запазени антични градове у нас. Еко туризъм, културен туризъм, балнеотуризъм или...всичко – избирате вие. Насладете се на вълшебна почивка в хотел "Белажио" с. Гърмен:

  • 3 нощувки със закуска в двойна стая за двама - само за 80 лв, вместо 120 лв.
  • 3 нощувки със закуска в апартамент за семейство ( 2-ма възрастни + 2 деца) - само за 130 лв, вместо 195 лв.

Информация за контакт:

Офертата е осигурена от: Хотел Белажио

Адрес: Община Гърмен, село Гърмен

Телефони: 0898 77 86 11

E-mail: info@belagio.bg; krasi_@abv.bg

Работно време: Понеделник - Неделя: 00:00 ч - 24:00 ч

WEB: http://belagio.bg/

Галерия

Условия за ползване:

Условия на ползване:

  • Валидност на ваучера: 23 Юли до 30 Септември 2012
  • С предварително запитване и резервиране на датите за посещение на: 0898778611


Забележителности:

  • Античният град Никополис ад Нестум, който се намира в непосредствена близост до Гърмен. Нужни са ви около 15 минути, за да стигнете от хотела, до града. Никополис ад Нестум е един от малкото запазени антични градове в България и единствен в Родопите от периода на римското владичество на Балканите. Обявен е за археологически и архитектурен паметник от античността и средновековието. 
  • Праисторическо селище и тракийско светилище, с. Долно Дряново, е още едно от местата, които можете да посетите, докато се наслаждавате на почивката си в Гърмен. 
  • На час и половина пеша от с. Ковачевица се намира един от най-впечатляващите природни феномени в община Гърмен – „Синият вир”. Разположен в местност с живописна девствена природа, гъста борова гора и непристъпни скали, стърчащи от двете страни на всеченото в югозападните склонове ждрело на р. Канина. Мястото представлява каскада от прагове и водопади, спускащи се с грохот в няколко дълбоки издълбани от силата на водата вирове, където водата придобива изумруден синьо-зелен цвят.