Още оферти

ЛЮБОВЕН ЕЛЕКСИР ЗА ДВАМА – ХИДРОМАСАЖ С БИЛКОВИ ТОРБИЧКИ + БИЛКОВ МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО ЗА ДВАМА !

ЛЮБОВЕН ЕЛЕКСИР ЗА ДВАМА – ХИДРОМАСАЖ С БИЛКОВИ ТОРБИЧКИ + БИЛКОВ МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО ЗА ДВАМА ! ЛЮБОВЕН ЕЛЕКСИР ЗА ДВАМА – ХИДРОМАСАЖ С БИЛКОВИ ТОРБИЧКИ + БИЛКОВ МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО ЗА ДВАМА ! ЛЮБОВЕН ЕЛЕКСИР ЗА ДВАМА – ХИДРОМАСАЖ С БИЛКОВИ ТОРБИЧКИ + БИЛКОВ МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО ЗА ДВАМА ! ЛЮБОВЕН ЕЛЕКСИР ЗА ДВАМА – ХИДРОМАСАЖ С БИЛКОВИ ТОРБИЧКИ + БИЛКОВ МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО ЗА ДВАМА !
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Продадени: 0
Стойност: 154 лв.
Спестяваш: 80.00 лв.
Изтекла оферта!
154 лв. -52%74 лв.

80-минутна Спа процедура която съчетава всички функции на масажа, водата и термотерапията. Всяка една от тези процедури може да се използва поотделно, но събрани в една тяхната комбинация дава отлични резултати.

Масажът подобрява кръвообращението в кожата, подкожието и мускулите. Чрез него се разнасят продуктите на умората и се засилва имунната система. Той повлиява чувствително сърдечно-съдовата и нервната система и елиминира стреса.

Магията на подводния масаж започва с потапяне в балбукащо джакузи, чийто мехурчета повишават защитните свойства на кожат. От своя страна топлата вода разширява кръвоносните съдове, понижава кръвното налягане, стимулира циркулацията на кръвта и лимфата в тялото, почиства организма от токсините и отпадъците, възтановява баланса на водата в тъканите и минералния баланс, подобрява цвета и текстурата на кожата.

Хидромасажът е изключително ефективен при: предотвратяване на целулит, рехабилитация след пластични операции, заболявания на гръбначния стълб, при наличието на излишни килограми, както и за възстановяване на фигурата след бременност и раждане. Водата лекува, масажът е здраве!

 • Спа процедура за двама 74.00 лева. Вместо 154 лева. 52% отстъпка.  
 • Спа процедура за един 51.00 лева. Вместо 106 лева. 52% отстъпка.

Фантастично преживяване за почитателите на здравия дух в здравото тяло или неповторим подарък за любимия Ви човек!

Информация за контакт:

Офертата е осигурена от: Senses Massage & Recreation

Адрес: гр. София, ул. "Овчо поле" 125

Телефони: 0889 42 51 80

Работно време: Вторник - Неделя 10:00ч. - 20:00ч.

WEB: http://www.senses-bulgaria.com/

Условия за ползване:

 • Валидността на ваучерите е до 14. 03. 2014.
 • Записвания на часове за платени ваучери се приемат не по-късно от 07. 03. 2014.
 • Ваучерите важат за терапии, извършени само в часовия интервал 12:30 - 19:00. Консумацията на ваучер става със записване най-късно два дни преди желаната дата на тел. 0889 425180, като при резервация е необходимо клиентът да предостави номера на своя ваучер.
 • Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа преди процедурата.
 • При записан час и неявяване без упоменатото уведомление ваучерът ще се счита за използван. При закъснение за записан час с повече от 15 минути процедурата няма да бъде извършена и ваучерът ще се счита за използван.
 • В периода между 07.03. 2014и14. 03. 2014 включително ваучери без резервиран час няма да се обслужват на цената, обявена в настоящата оферта. В случай, че в този период е останал без резервиран час, клиентът може да използва своя закупен ваучер за същата или друга масажна процедура на 70% от цената по ценова листа, като приспадне платената стойност на ваучера от тези 70%. Пример: Ваучерът Ви струва 6 лева, които вече сте платили имате възможност да получите същия индонезийски масаж на гръб за 18.20 лева вместо стандартната цена от 26 лева, като приспаднете платените 6 лева от промоционните 18.20 лева и доплатите на място само разликата от 12.20 лева.
 • При неспазване на гореизброените условия по вина на клиента суми за заплатени ваучери не му се възстановяват.
 • Работно Работното време на SensesMassage& Recreationе от 12:00 до 20:00 от вторник до петък и от 10:00 до 18:00 събота и неделя включително.