Още оферти

Закачливо предложение за влюбени. Специален комплект игра Кама Сутра!

Закачливо предложение за влюбени. Специален комплект игра Кама Сутра! Закачливо предложение за влюбени. Специален комплект игра Кама Сутра! Закачливо предложение за влюбени. Специален комплект игра Кама Сутра! Закачливо предложение за влюбени. Специален комплект игра Кама Сутра!
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Продадени: 0
Стойност: 40 лв.
Спестяваш: 20.00 лв.
Изтекла оферта!
40 лв. -50%20 лв.

Специалният комплект игра ''Кама Сутра за влюбени'' представлява красива ръчно изработена кутия във формата на сърце със закачлива панделка, под капака на която се крият тайните на любовното изкуство на ''Кама Сутра'', запечатани на папируси с илюстрации и подробно описание на всяка една от любовните пози.

Оригиналът на древната индийска секс библия не е бил ръководство за секс, а начин на живот. В специалния комплект игра „Кама Сутра за влюбени” сме подбрали 52 модерни пози, с които да разнообразявате сексуалния си живот през цялата година, както и един допълнителен папирус с подробни указанията на играта. Всяка седмица Вие и Вашата половинка ще теглите един от папирусите. Върху всеки от тях има илюстрация, наименование и подробно описание на изпълнението на всяка една от позите, която трябва да изпробвате до следващото теглене на папирус.

Специалният комплект игра ''Кама Сутра за влюбени'' е закачливо предложение към двойките за Свети Валентин, което ще разнообрази интимните им отношения и ще ги направи още по-интересни, разгорещени и предизвикателни.

Информация за контакт:

Офертата е осигурена от: Just Love Day

Телефони: 0883/ 49 19 02

E-mail: justlovedaybg@gmail.com

WEB: http://www.facebook.com/JustLoveDay

Галерия

Условия за ползване:

  • Валидност на ваучера: 27 Януари до 27 Февруари 2014г;
  • След закупуване на ваучер изпратете кодове на ваучера, трите имена, телефон, точен адрес за доставка на получателя на justlovedaybg@gmail.com ;
  • Срок за изпълнение до 2 работни дни след потвърждение на плащането, доставка на следващия работен ден;
  • Доставакта се извършва от куриерска фирма и е за сметка на клиента - до офис на Еконт 3.36лв / до точен адрес 5.30 лв;
  • Всеки клиент има право да закупи неограничен брой ваучери за себе сим и подарък;
  • Задължително условие - намалението важи единствено през www.mrdeals.bg.