Още оферти

АНТИСТРЕС МАСАЖ С ЧУДОДЕЙНИ БИЛКОВИ МАСЛА - ЕДНО МОДЕРНО И ЕФЕКТИВНО ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ БОЛКАТА НА НАШЕТО СЪВРЕМИЕ

АНТИСТРЕС МАСАЖ С ЧУДОДЕЙНИ БИЛКОВИ МАСЛА - ЕДНО МОДЕРНО И ЕФЕКТИВНО ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ БОЛКАТА НА НАШЕТО СЪВРЕМИЕ АНТИСТРЕС МАСАЖ С ЧУДОДЕЙНИ БИЛКОВИ МАСЛА - ЕДНО МОДЕРНО И ЕФЕКТИВНО ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ БОЛКАТА НА НАШЕТО СЪВРЕМИЕ АНТИСТРЕС МАСАЖ С ЧУДОДЕЙНИ БИЛКОВИ МАСЛА - ЕДНО МОДЕРНО И ЕФЕКТИВНО ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ БОЛКАТА НА НАШЕТО СЪВРЕМИЕ АНТИСТРЕС МАСАЖ С ЧУДОДЕЙНИ БИЛКОВИ МАСЛА - ЕДНО МОДЕРНО И ЕФЕКТИВНО ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ БОЛКАТА НА НАШЕТО СЪВРЕМИЕ
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Продадени: 0
Стойност: 52 лв.
Спестяваш: 32.10 лв.
Изтекла оферта!
52 лв. -62%19.9 лв.

Антистрес масаж с чудодейни билкови масла - едно модерно и ефективно лекарство срещу болката на нашето съвремие: само сега на цена от 19.90 лева вместо 52лева!

50 минутна антистрес процедура на цяло тяло с билкови и лечебни масла. Това е естествено лекарство в борбата срещу нестабилното емоционално състояние, мускулните спазми,схванатия врат, болките в гърба и главата, депресията и тревожноста. Почувствайте отново тялото си свободно и се радвайте на хармонията в него..

Фантастично преживяване за почитателите на здравия дух в здравото тяло или неповторим подарък за любимия Ви човек!

Информация за контакт:

Офертата е осигурена от: Senses Massage & Recreation

Адрес: гр. София, ул. "Овчо поле" 125

Телефони: 0889 42 51 80

Работно време: Вторник - Неделя 10:00ч. - 20:00ч.

WEB: http://www.senses-bulgaria.com/

Условия за ползване:

  • Валидността на ваучерите е до 28.02.2014.
  • Записвания на часове за платени ваучери се приемат не по-късно от 21. 02. 2014.
  • Ваучерите важат за терапии, извършени само в часовия интервал 12:30 - 19:00. Консумацията на ваучер става със записване най-късно два дни преди желаната дата на тел. 0889 425180, като при резервация е необходимо клиентът да предостави номера на своя ваучер.Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа преди процедурата.
  • При записан час и неявяване без упоменатото уведомление ваучерът ще се счита за използван.
  • При закъснение за записан час с повече от 15 минути процедурата няма да бъде извършена и ваучерът ще се счита за използван.
  • В периода между 21. 02. 2014 и 28. 02. 2014 включително ваучери без резервиран час няма да се обслужват на цената, обявена в настоящата оферта. В случай, че в този период е останал без резервиран час, клиентът може да използва своя закупен ваучер за същата или друга масажна процедура на 70% от цената по ценова листа, като приспадне платената стойност на ваучера от тези 70%. Пример: Ваучерът Ви струва 6 лева, които вече сте платили имате възможност да получите същия индонезийски масаж на гръб за 18.20 лева вместо стандартната цена от 26 лева, като приспаднете платените 6 лева от промоционните 18.20 лева и доплатите на място само разликата от 12.20 лева.
  • При неспазване на гореизброените условия по вина на клиента суми за заплатени ваучери не му се възстановяват.