Още оферти

За всяка Дама, която обича себе си! Промоционален пакет – почистване на лице + лек масаж с прекрасен професионален грим!

За всяка Дама, която обича себе си! Промоционален пакет – почистване на лице + лек масаж с прекрасен професионален грим! За всяка Дама, която обича себе си! Промоционален пакет – почистване на лице + лек масаж с прекрасен професионален грим! За всяка Дама, която обича себе си! Промоционален пакет – почистване на лице + лек масаж с прекрасен професионален грим! За всяка Дама, която обича себе си! Промоционален пакет – почистване на лице + лек масаж с прекрасен професионален грим!
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Продадени: 0
Стойност: 120 лв.
Спестяваш: 90.00 лв.
Изтекла оферта!
120 лв. -75%30 лв.

Всякна жена може да твори чудеса и да живее с лекота! Всяка дама има способността и умението да предизвиква уважението на партньора си! Вътрешният мир и спокойствието са изключ ително важни за развитието на жената! Професионалистите от Eventsbg от желаят да предизвикат условията за развитие у една дама,а именно един запомнящ се ден, в който да дадат почивка на ума и завръщане на Богинята у жената!

Нека направим изкуство това да бъдеш Жена!Ако Вие обичате да подарявате, или искате да направите нещо приятно за скъп човек? Подарете промяна и направете по-щастлив деня на важен за Вас човек, или скъпи дами, направете подарък на себе си на невероятната цена от 30 лв, само сега вместо 120 лв!

Вие купувате пакет, който включва 3 етапа по пътя към спокойствието и мира у дамата:

1. Почистване на лице с висококачествени професионални немски продукти.

2.Лек масаж на лицето, благоприятстващ отпускането на лицевите мускули;

3. Професионален грим,в който нашите изкусни гримиори ще се погрижат с радост да бъдете една удовлетворена и щастлива Дама!

Времетраене: 40 мин.

За още по-голяма наслада и удобство на дамата СПЕЦИАЛНО СЕГА пакетът включващ всички етапи може да бъде осъществен на удобното за Дамата място- в офиса,вкъщи, в градината,в заведение!

Възползвайте се и си дарете един незабравим ден! Защото Красотата... Винаги започва отвътре навън! Почувствайте се истинска Богиня!

Информация за контакт:

Офертата е осигурена от: Eventsbg

Телефони: 0882 21 1234

E-mail: eventsbg.net@gmail.com

Работно време: Работно време на офис: От понеделник до петък: 10:00 ч.-18:00 ч.

WEB: http://eventsbg.net ; www.facebook.com/eventsbg.net?fref=ts

Галерия

Условия за ползване:

  • Валидност на ваучера: 12 Януари до 12 Февруари 2014г.
  • Всеки клиент може да закупи неограничен брой ваучери за себе си приятели;
  • Преди закупуване на ваучер, провере натовареността на графика и запишете час на тел: 0882/ 21 1234;
  • Намалението важи единствено през www.mrdeals.bg.