Още оферти

Празниците идват! Отпуснете се с лечебно-възстановяващ масаж на гръб с коледно ухание!

Празниците идват! Отпуснете се с лечебно-възстановяващ масаж на гръб с коледно ухание! Празниците идват! Отпуснете се с лечебно-възстановяващ масаж на гръб с коледно ухание!
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Продадени: 4
Стойност: 20 лв.
Спестяваш: 10.10 лв.
Изтекла оферта!
20 лв. -50%9.9 лв.

Празниците идват! Отпуснете се и ги посрещнете отпочинали с лечебно-възстановяващ 30-минутен масаж на гръб с коледно ухание на ябълка и канела.

Лечебният масаж има за цел да подобри състоянието на тялото, чрез него се разнасят плекситните образувания, тъканните течности (отоци), болката и напрежението, благоприятства мастната обмяна, оказва отпускащо въздействие, тонизира организма, освобождавайки го от умората, действа ободряващо върху психиката, като подобрява функцията на нервната система, повлиява чувствително и сърдечно-съдовата система.

Положителните резултати от лечебния масаж се изразяват и в раздвижването на кръвта и лимфата, повишаване на имунитета, заличаване на напрежението и стреса. В резултат на масажа настъпват и общи изменения в целия организъм - подобрение на апетита, съня и самочувствието и отслабване на невротични оплаквания. Тези изменения се обясняват с рефлекторното влияние на масажа върху централната нервна система и повишението на обмяната на веществата.

Ваучерът включва:

  • 30-минутна лечебна процедура с медицински масла.

Информация за контакт:

Офертата е осигурена от: Масажно студио „Грийн”

Адрес: гр. Варна, ул „Цар Асен ” №34

Телефони: 0898 62 59 23

Работно време: Понеделник - Неделя: 09:00 ч - 20:00 ч

Галерия

Условия за ползване:

  • Валидност на ваучера: 16 Декември до 16 Януари 2013 г.
  • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
  • Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път минимум един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
  • Намалението важи единствено през www.mrdeals.bg.