Още оферти

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО С ЦИТРУСУВИ МАСЛА + ПОЧИСТВАЩА МАСКА НА ЛИЦЕ + КРЕМ!

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО С ЦИТРУСУВИ МАСЛА + ПОЧИСТВАЩА МАСКА НА ЛИЦЕ + КРЕМ! КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО С ЦИТРУСУВИ МАСЛА + ПОЧИСТВАЩА МАСКА НА ЛИЦЕ + КРЕМ! КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО С ЦИТРУСУВИ МАСЛА + ПОЧИСТВАЩА МАСКА НА ЛИЦЕ + КРЕМ! КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО С ЦИТРУСУВИ МАСЛА + ПОЧИСТВАЩА МАСКА НА ЛИЦЕ + КРЕМ!
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Продадени: 3
Стойност: 58 лв.
Спестяваш: 40.60 лв.
Изтекла оферта!
58 лв. -70%17.4 лв.

Kласически масаж на цяло тяло с цитрусуви масла + почистваща маска на лице + крем за невероятните 17.40лева вместо 58 лева - 59% отстъпка от SensesMassage& Recreation!

50 -минутна процедура която ще ви зареди с енергия, ще подобри кръвообращението ви и ще подобри защитните имунни сили на организма ви.

Класическият масаж подобрява кръвообращението в кожата, подкожието и мускулите. Чрез него се разнасят продуктите на умората и се засилва имунната система. Той повлиява чувствително сърдечно-съдовата и нервната система и елиминира стреса.

Фантастично преживяване за почитателите на здравия дух в здравото тяло или неповторим подарък за любимия Ви човек!

Информация за контакт:

Офертата е осигурена от: Senses Massage & Recreation

Адрес: гр. София, ул. "Овчо поле" 125

Телефони: 0889 42 51 80

Работно време: Вторник - Неделя 10:00ч. - 20:00ч.

WEB: http://www.senses-bulgaria.com/

Условия за ползване:

  • Валидността на ваучерите е до 31. 01. 2014. Записвания на часове за платени ваучери се приемат не по-късно от 24. 01. 2014.
  • Ваучерите важат за терапии, извършени само в часовия интервал 12:30 - 19:00.
  • Консумацията на ваучер става със записване най-късно два дни преди желаната дата на тел. 0889 425180, като при резервация е необходимо клиентът да предостави номера на своя ваучер.
  • Записан час може да се отмени не по-късно от 24 часа преди процедурата. При записан час и неявяване без упоменатото уведомление ваучерът ще се счита за използван. При закъснение за записан час с повече от 15 минути процедурата няма да бъде извършена и ваучерът ще се счита за използван. В периода между 24. 01. 2014и 31. 01. 2014включително ваучери без резервиран час няма да се обслужват на цената, обявена в настоящата оферта. В случай, че в този период е останал без резервиран час, клиентът може да използва своя закупен ваучер за същата или друга масажна процедура на 70% от цената по ценова листа, като приспадне платената стойност на ваучера от тези 70%. Пример: Ваучерът Ви струва 6 лева, които вече сте платили имате възможност да получите същия индонезийски масаж на гръб за 18.20 лева вместо стандартната цена от 26 лева, като приспаднете платените 6 лева от промоционните 18.20 лева и доплатите на място само разликата от 12.20 лева.
  • При неспазване на гореизброените условия по вина на клиента суми за заплатени ваучери не му се възстановяват.
  • Работното време на SensesMassage& Recreationе от Вторник до Петък включително от 12:00 до 20:00, Събота и Неделя от 10:00 до 18:00. Обръщаме внимание на уважаемите клиенти, че с приближаването на крайния срок свободните часове рязко се изчерпват и изборът намалява, а за определени дни въобще липсва. Любезно Ви съветваме да запазите необходимите часове за закупените от Вас процедури възможно по-рано преди крайния срок за записване. Благодарим Ви предварително!