Още оферти

Ламиниране на косата със студена преса и възстановяващи продукти само за 19.90 лв.

Ламиниране на косата със студена преса и възстановяващи продукти само за 19.90 лв. Ламиниране на косата със студена преса и възстановяващи продукти само за 19.90 лв. Ламиниране на косата със студена преса и възстановяващи продукти само за 19.90 лв. Ламиниране на косата със студена преса и възстановяващи продукти само за 19.90 лв.
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Продадени: 0
Стойност: 40 лв.
Спестяваш: 20.10 лв.
Изтекла оферта!
40 лв. -50%19.9 лв.

Разработена е на базата на нова технология за по- добро проникване на възстановяващите продукти в косъма. Действа без нагряване, чрез комбинация между ултразвук и инфрачервени лъчи.

Ваучера включва:

  • Ламиниране на косата със студена преса

Пресата е създадена да дарява безпрецедентно зашеметяваща красота на косата. Това НЕ е обикновена термична преса за изправяне на коса или просто още един уред с нагряващи се метални плочи. Това е ново поколение технология за красива коса, която е изключително популярна в салоните в Япония и Италия. Комбинацията между ултразвук и инфраред осигурява отлично НЕ абразивно почистване на обвивката на косъма, а както и супер дълбоко насищане и подхранване с активни хидратиращи, и реконструиращи активни агенти за тройно регенериране, блясък и копринена мекота.

Какъв резултат се постига? Вие, Дами, се сдобивате с много гладка и лъскава коса. Третирането придава плътност на косъма. Резултатът е видим още от първата процедура- невероятен блясък и мекота. Това е оптимална терапия за дълги коси.

Колко често трябва да се прави терапията? Препоръчваме два пъти в месеца, докато косата се възстанови напълно. След това може да се прави поддръжка веднъж месечно.

Терапията продължава от 25 до 40 мин. в зависимост от дължината и гъстотата на косата.

Информация за контакт:

Офертата е осигурена от: Студио за красота Хубава жена

Адрес: ул. Македония 46

Телефони: 052 604 022

E-mail: hubavajena@abv.bg

Работно време: Понеделник - Събота 10:00ч - 19:00ч;

WEB: http://on.fb.me/Lvecs2

Условия за ползване:

  • Валидност на ваучера: 17 Февруари до 17 Март 2014 г.
  • Всеки клиент има право да закупи неограничен брой ваучери;
  • След закупуване на ваучер е необходимо записване на тел:052/ 604 022;
  • Задължително условие - намалението важи единствено през www.mrdeals.bg.