Още оферти

60 минути пълен релакс - класически масаж на цяло тяло + стъпала, длани и скалп с етерични масла по избор

 60 минути пълен релакс - класически масаж на цяло тяло + стъпала, длани и скалп с етерични масла по избор  60 минути пълен релакс - класически масаж на цяло тяло + стъпала, длани и скалп с етерични масла по избор  60 минути пълен релакс - класически масаж на цяло тяло + стъпала, длани и скалп с етерични масла по избор  60 минути пълен релакс - класически масаж на цяло тяло + стъпала, длани и скалп с етерични масла по избор
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Изтекла
Продадени: 5
Стойност: 35 лв.
Спестяваш: 21.10 лв.
Изтекла оферта!
35 лв. -60%13.9 лв.

Подарете си 60 минути пълен релакс - класически масаж на цяло тяло+ стъпала, длани и скалп с етерични масла по избор с предложението на Масажно студио "Грийн" и MrDeals.bg само за 12.90 лв, вместо 35 лв.

Насладете се на 60-минутния празник за тялото и душата, осигурен ви от масажно студио Грийн.

Душата ви отдавна копнее за поне час, който да бъде само ваш. Час, в който ще забравите за всичко и всички, час, в който важната ще сте само вие, защото сте го заслужила. И ако не си позволите удоволствието, наречено масаж, никога няма да разберете какво означава наистина пълно отпускане на тялото и на умът ви.

Ако решите, че масажът е нещо, без което може да минете, нека ви кажем само, че 5-минутният масаж оказва върху организма ни по-голямо влияние от 20 минутна почивка, а работоспособността на уморените мускули нараства от 3 до 7 пъти.

Масажът подобрявакръво- и лимфообръщението, подобряваеластичността на кожата. Механичното дразнене върху нервните рецептори при масажа води до релаксиране или тонизиране на мускулатурата и нервната система,премахване на физическото и психическо напрежение, нормализиране на кръвното налягане. Подобрява се обмяната на веществата и функциите на всички органи и системи.

Информация за контакт:

Офертата е осигурена от: Масажно студио „Грийн”

Адрес: гр. Варна, ул „Цар Асен ” №34

Телефони: 0898 62 59 23

Работно време: Понеделник - Неделя: 09:00 ч - 20:00 ч

Галерия

Условия за ползване:

  • Валидност на ваучера: 04 Ноември до 04 Декември 2013 г.
  • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи. Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път минимум един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
  • Намалението важи единствено през www.mrdeals.bg.