Още оферти

Програма за лоялност на MrDeals.bg - Важните сте Вие!

Специално за лоялните си потребители MrDeals.bg предлага една интересна програма, съставена от 3 лесни стъпки:

 

Какво представлява програмата за лоялност на MrDeals.bg?

Програмата за лоялност на MrDeals.bg Ви позволява да печелите точки, с които да пазарувате, докато правите най-обичаните за Вас неща.

Всичко е много лесно и изработено така, че Вие да бъдете минимално ангажирани.

 

Как се печелят точки в програмата за лоялност на MrDeals.bg?

1. Купувате офертите, които ние сме избрали за Вас, които отговарят на Вашите желания, Вашите предпочитания и Вашите преживявания.

2. Всеки похарчен лев в сайта за колективно пазаруване MrDeals.bg Ви носи 0,1 т. или всеки 10 лева са еквивалентни на 1 точка, а една точка=0,10 лв. Ще виждате броя на своите натрупани точки, когато те станат цяло число, а сумата, която сте похарчили при нас е кратна на 10 лв.

3. При натрупването на достатъчно точки можете да ги обмените за ваучер(и).

 

Ето един примерен сценарии:

Купувате ваучер за 10 лв. - вида на услугите и продуктите нямат значение, печелите 1 точка.

Сумата може да бъде натрупана от еднократна покупка или при закупуването на 5 ваучера за по 2 лв., например.

При покупка на обща стойност 20 лв, получавате 2 точки, но ако сте похарчил 25 лв. ще виждате в своя профил натрупани 2 т, тяхната себестойност ще се актуализира, когато преминете границата от 30 лв.

Предлагаме Ви възможността да печелите точки, които бихте могли да похарчите в сайта и ако ни препоръчате на свой приятел. Когато той направи първата си покупка в сайта, кратна на 10 лв., ти ще получите еднократно 5 т. като комплимент от нас. Нямаме ограничение за броя на приятелите, които можете да поканите.

 

Единственото условие да печелите от лоялната програма на MrDeals.bg е, поканата да се осъществи с помощта на Вашия индивидуален код и линк, който е указван в профила Ви. Само така системата може да разпознае кой кого е поканил.

Къде точно можеш да намерите своя уникален код? Виж снимката по-долу или просто кликнете тук :)

 

Пожелаваме ти само позитивни емоции и сбъднати мечти!

 

Можете да следите последните ни актуални оферти като се регистрирате за нашия бюлетин по имейл (не забравяйте да посочите своя град), както и ако ни следвате в Twitter или ако станем приятели във Facebook.

 

 

Защото Важните сте Вие !